Egyenleg feltöltés

Egyenleg feltöltés

 Az alábbi videó a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. mobil-applikációjának (NMFR-APP) útmutató segédlete. Az NMFR-APP regisztráció nélkül is  –  ad-hoc módon  –  igénybe vehető. (Regisztrált ügyfeleinknek havonta automatikus számlát küldünk.)

Mit jelent az alacsony egyenleg értesítés? Hogyan állíthatom be?

A Nemzeti Mobilfizetési Rendszer kényelmi szolgáltatásai között az ügyfelek megadhatják, mely összeghatár elérésekor küldjön értesítést a rendszer. Ez az úgynevezett alacsonyegyenleg értesítés.

Amint a folyószámla egyenlege eléri az ügyfél által meghatározott összeget, a rendszer tájékoztatást küld e-mailben, vagy SMS-ben – ahogy azt az ügyfél kiválasztotta a kényelmi szolgáltatások beállítása során.

Ez a limit bármikor megváltoztatható, de felhívjuk figyelmét, hogy a rendszer a beállított összeget csak a folyószámla egyenleg újabb feltöltésekor ellenőrzi. Amennyiben tehát a rendszer értesítését követően az alacsonyegyenleg értesítés összegétől eltérő összeget állít be a folyószámlán, a módosított határértéket kizárólag újabb feltöltés esetén vizsgálja a rendszer.

Alkalmazással

Internetes felületen