Karbantartási munkálatok a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. partnereinél

Március 19-én, vasárnap hajnalban nem lesz elérhető az E-matrica vásárlás és a HU-GO rendszer, valamint az NMFR ügyfelek vPOS szolgáltatása.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. tájékoztatása szerint hálózati karbantartás miatt 2017. március 19-én, vasárnap hajnali 1:00 és 3:00 óra között az úthasználati jogosultságok értékesítése szünetel.

A beavatkozás az e-matrica értékesítést és a HU-GO megtett úttal arányos útdíjfizetési rendszert egyaránt érinti. A jelzett időszakban ennek megfelelően az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek beszerzésére, ez utóbbi esetében az egyenleg feltöltés is szünetel.

Mivel a díjköteles útszakaszokra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes úthasználati jogosultsággal, ezért ezeket a karbantartás megkezdése előtt elővételben szükséges megvásárolni az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a hu-go.hu weboldalakon, a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetés Rendszeren keresztül.

Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatása szerint az OTP Bank kártyarendszerének tervezett karbantartása miatt 2017. március 19-én, vasárnap hajnali 01:00 és 02:30 óra között az OTP Bank elfogadói hálózatában az Interneten történő fizetési szolgáltatás átmenetileg nem lesz elérhető. Ez a karbantartás az NMFR ügyfelek vPOS tranzakciót érinti.