Rövid időtartamú kiesések, lassulások lehetségesek az úthasználati jogosultságok értékesítésében 2017. február 22-én hajnalban

Karbantartás miatt 2017. február 22-én, szerda 01:00 és 03:00 óra között az úthasználati jogosultságok értékesítésében (Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül, SMS-en, weben és applikációval) lassulások, rövid időtartamú kiesések lehetségesek.

A karbantartás időszakában előfordulhat, hogy átmenetileg, rövid ideig nem lesz lehetőség e-matricát és HU-GO viszonylati jegyet váltani, valamint egyenleget feltölteni.

Az érintett szolgáltatások átmenetileg nem lesznek elérhetőek interneten keresztül, személyesen Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) ügyfélszolgálati irodáinkban és viszonteladó partnereinknél, valamint a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren (NMFR) keresztül - SMS-ben, weben és applikációval - sem.

Kérjük, hogy úthasználati jogosultságát elővételben (a karbantartást megelőzően) vásárolják meg az ematrica.nemzetiutdij.hu vagy a www.hu-go.hu weboldalon, ügyfélszolgálati irodáinkban vagy viszonteladó partnereinknél.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal!

Nemzeti Mobilfizetési Zrt.