Tevékenységek

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. szolgáltatásai a Szolgáltatók részére:

Teljes körű támogatás nyújtása az általuk közszolgáltatásként biztosított szolgáltatások mobilfizetéssel történő igénybevételére. A Szolgáltató a nemzeti mobil fizetési rendszerben értékesített közszolgáltatási termékeivel kapcsolatos valamennyi információt on-line (elektronikusan) és real-time (valós időben) lekérdezheti. A nemzeti mobil fizetési rendszer szolgáltat továbbá statisztikai adatokat, valamint biztosítja a pénzügyi elszámoláshoz szükséges információkat is. A Szolgáltatók azok a mobilértékesítési szolgáltatást nyújtó szervezetek, akiktől a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a szolgáltatást megvásárolja.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. szolgáltatásai a Viszonteladók részére:

A nemzeti mobil fizetési rendszer biztosítja a viszonteladók által kínált mobilfizetési szolgáltatások országos lefedettségét. A nemzeti mobil fizetési rendszer a viszonteladótól érkező mobilfizetési igény esetén elvégzi az alkalmazandó tarifa megállapítását, valamint biztosítja a Szolgáltatóval való adatkapcsolatot az igénybevétel ellenőrzéséhez. A Viszonteladók azok a szervezetek, akik a mobil fizetési termék értékesítésével üzletszerűen foglalkoznak.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. szolgáltatásai az Ügyfelek részére:

Teljes körű informatikai támogatás nyújtása, amely magában foglal minden folyamatot a regisztrációtól kezdve egészen a szerződéskötésig, továbbá a nemzeti mobil fizetési rendszerben történő szolgáltatások igénybevételét is. Ügyfélnek minősülnek a nemzeti mobil fizetési rendszerben mindazok, akik közvetlenül a Nemzeti Mobilfizetési Zrt-től vásárolnak mobilfizetési terméket, illetve speciális ügyfelek a Viszonteladók.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. szolgáltatásai az Igénybe vevők részére:

Teljes körű informatikai támogatás nyújtása, amely magában foglalja a szolgáltatások igénybevételét a nemzeti mobil fizetési rendszerben, az alkalmazott műszaki megoldások szerint. Igénybe vevőnek minősülnek a nemzeti mobil fizetési rendszerben mindazok, akik Viszonteladón keresztül vásárolnak mobilfizetési terméket.